Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka!

onsdag 11 november 2009

Same shit different...

Reveljgränd 23 B var sig likt, förutom att brukarna hade ökat med det dubbla och att en personal hade blivit omflyttad. Det gick väldigt bra och det var roligt att komma tillbaka, få lite kramar och få höra att de saknat mig :D Alla ääääääälskar mig!

Efter arbetet åkte jag hem till min sambo Karin, hon ligger såklart i sängen vid ekontakt, samtidigt som hon spelar poker. Jag sätter på min dator och loggar in på msn, vid Karins msn står det; Karin - servetterna börjar ta slut nu..

Jag viker mig av skratt i sängen så att datorn faller ner till golvet!

Ni ska då vara medveten om att idag så tog vårat toalett papper slut, shit tänkte jag, vad ska vi då torka oss med? Att ställa sig i duschen var mitt andra alternativ men insåg att det skulle bli jobbigt i längden. Så servetter var ju ett ypperligt sätt att lösa problemet med..

Karin glömde förståss att ringa mig när jag åkte ifrån jobbet angående toalett papperet :P
Min fundering har nu ikväll bestått av, vad har hon torkat sig med eller vad har hon inte torkat sig med? Jag vågar inte fråga.. utan låter mig droppa dessa tankar i skrivande stund :P :D

Fick besök av aporna ikväll, ena apan hade med sig en krigsfilm. Alla satt spännda i soffan av förväntningar på filmen. Vad innehåller den? I 10 minuter av filmen så krigade dom, i 50 minuter så liknade det mer en romantisk drama film, sen i ytterligare 20 minuter så krigade dom. Och dom sista 40 minutrarna av denna gudomligt braiga filmen så var det kärlek.

Ena apan somnade, andra apan suckade sig igenom hela filmen, Karin tog upp datorn och började ekontakta och spela poker.

Jag var den enda som inte ville att mannen skulle åka ut i krig, jag höll på att börja grina vid ett flertal tillfällen när kvinnan skulle skiljas ifrån mannen. Kvinnan letar upp mannen i kriget och det slutar med att han dör! Vilken piss film, nu är jag sur på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar