Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka!

måndag 22 februari 2010

Sverige - Finland



3 - 0 och en väldigt skön seger!

Ställde klockan på 06.00 för att kliva upp och se matchen. Pappa o Hampus gjorde likadant, så det var en trevlig morgonstund. Roligt med vinst också! Fick några härliga kommentarer av pappa också udner matchen. Var någon spelare ifrån Finland som han tyckte hade spelat på tok för länge, - Hugg av han benen och ge honom ett par käppar!

Han tänker inte alls på vad han säger när han är så inne i matcherna. Det bara flyger ut ord och det låter ju fruktansvärt hemskt! Han är verkligen inte hemsk :P

Haha, man får sig många skratt iallafall, har funderat på att spela in honom ett flertal gånger men det har som aldrig blivit av. Men det kommer vill jag lova, och då är det fler än jag som kommer att få sig ett gott skratt!

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket för en lååång sovmorgon. Idag är det -22 grader ute, så jag behöver då inte ha dåligt samvete för att ligga inne hela dagen och absolut inte göra någonting! Hade ju annars planerat en skön morgonpromenad, men avstår den nu i detta väder. När ska det ge sig???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar